De dincolo de timpuri…

….a aparut si cartea „De dincolo de timp. Mosteniri stravechi in mito credintele romanilor”

scrisa de „zamolxe”.

Carte

Aceasta pagina este in exclusivitate conceputa pentru a prelua comenzile la cartea „De dincolo de timp. Mosteniri stravechi in mito credintele romanilor”, scrisa de mine.

Comenzile vor fi preluate prin intermediul unui comentariu respectiv mail la barhoata_dan@yahoo.com sau, telefonic la 0771-390930 si vor confirmate telefonic (urmeaza sa va sun eu pentru a verifica autenticitatea comenzii – pentru cei care comanda prin intermediul comentariului sau mail).

Comenzile sunt onorate prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs: la costul cartii de 20 lei se vor adauga taxele postale.

Comenzile primite din Oradea vor fi inmanate personal, evitandu-se astfel costurile suplimentare de transport.

Publicat on 14/09/2010 at 08:36  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://quadratus.wordpress.com/de-dincolo-de-timp/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 comentariiLasă un comentariu

 1. Zamolxe….crezi ca mai crede cineva in Daci ?…Nu vezi ca ne vand bucata cu bucata ? Intreaba pe copii din jurul tau cati mai stiu despre Decebal si geto daci, despre Deceneu si spiritualitatea daca…..imi parea sincer rau…nu credeam sa ajung sa traiesc astfel de vremuri…vreau, cu tot sufletul, sa te intreb ceva…Dacii, care traiesc in sufletul romanilor, au murit ? Zamolxe ne-a uitat ?
  Sai ai un an bun…sa mai scrii cartii…sa le scrii cu sufletul…sa lasi sufletul sa le scrie…asa Dacii vor stii ca macar un OM mai traieste.
  La multi ani.

 2. CARTEA ESTE FOARTE BUNA si „bine scrisa”; singurul loc unde subiectul imi provoaca mie o problema, este povestea „uriesilor” ce se numesc „jidani” si care in toate dictionarele are o conotatie ce mie mi se pare ca nu ar fi trebuit pastrata in dictionare, ca sa fie veridic ce scrie in cartea dv stimate domn DAN BARHOATA; stiu ca discutia a mai fost deschisa de mine si in fata altor instante, si nu am avut nici un rapsuns decit unul care nu favorizeaza misiunea noastra DACA;
  mi se apre extrem de ciudat, chiar, ca sintem in aceeasi miscare cind ideea este absolut „subversiva”; de 3 ani a ti scris o si am pus porblema de atunci si nu am icna un raspuns si o rezolvare, o concluzie; una singura se impune aceea ca valahii, sau dacii – caci aceste monticule se gasesc pe tot cuprinsul tarii- ar fi iudei, adica evrei, adica jidani(Dex. Limba romana oricare); si nu ar fi nimic altceva de problematic decit CUVINTUL; ce ar terbiiisa fie DUMNEZEU;
  NON NOBIS DOMINE SED NOMINI TUO DA GLORIA! Adevarul este Dumnezeu… LUMINA!

  • Uriesii nu se numesc jidani!

   • doar ca in cartea dlui Dan Birhoata se spune ca DA §
    IAR EU CONTEST ASTA… doar ca astazi 25.02.2016 pot spune altceva, in legatura directa cu tara noastra: oltenii au facut o concorda cu evreii din ISRAEL ca sa le protejeze interesele… a se vedea citiva ce sint cu DACIA dar in acelasi timp cu o cantitate de bunuri ale tarii in patrimoniul personal… iar asta dragii mei poarta un nume… ce nu vreau sa pronunt si nici sa scriu…!

    NON NOBIS DOMINE NON NOBIS SED NOMINI TUO DA GLORIAM !

   • pina la urma nu numai olteni, tinind cont ca DAN BIRHOATA nu este oltean ci ardelean… inseamna deci ca dona se schimba… cit si concluzia…poate ca sint dacii nostrii ce si apara bunurile si atunci… chapeau…!
    atunci nu mai acuz ci chiar multumesc…!
    uite cum se poate ajunge dintr-o manipulare sa ai si pro si contra…!
    si atunci CINE SE VA GASI SA NE SPUNA ADEVARUL??? dacii??? oltenii??? ardelenii???
    hmmmm….
    ramine de vazut…!

   • JIDOVI – uriesii dinainte de Potop, urmasii degenerati, rezultati din impreunarea fiilor lui Cain (omoratorul lui Abel sub influenta Satanei) cu fiicele lui Seth, fiul lui Dumnezeu; ei au aparut dupa luarea la cer viu, cu trup a lui Enoh si desigur, dupa moartea atat a lui Cain cat si ai lui Set/Seth/Sit care pazeau sa nu se amestece „ramurile” adamice, viţele.
    „… titanii şi giganţii din bogata mitologie a istoricilor antici greci şi romani şi-ar fi avut ţara aici, în câmpia şi în munţii Carpaţi de la nord de Dunăre.
    Însă, aceşti uriaşi, au purtat diverse nume locale, ca novaci sau jidovi.

    Acelaşi istoric Densuşianu oferă şi un citat interesant dintr-o tradiţie probabil antică, păstrată în fostul judeţ Vlaşca. Citatul confirmă vechimea celui de-al doilea nume generic păstrat în popor pentru uriaşi şi totodată poate fi foarte important sub aspect istoric:
    „În timpul uriaşilor, munţii şi câmpiile au ars trei ani, apoi uriaşii [Jidovii] au fost înecaţi de o ploaie mare, care a ţinut mult timp” (probabil că e vorba de potopul lui Noe).

    Ar trebuie să cităm şi vechi denumiri geografice păstrate în timp.
    De exemplu, au rămas, în judeţul Gorj, numele localităţii Novaci (actualmente oraş) şi denumirile Jidova, Jidoviţa, Jidvei (comună în judeţul Alba).
    În Carpaţii Orientali, pe versantul vestic a muntelui Ceahlău, pentru defileul traseului spre Cheile Bicazului s a menţinut foarte mult timp denumirea Valea Jidovului, schimbată abia în secolul al XVI-lea în Jgheabul lui Vodă (întrucât pe acolo s-a refugiat domnul Petru Rareş în drum spre Transilvania).

 3. Pentru a sti daca vreau sa comand cartea,mi-ar placea sa pot citi intai o prefata,un cuvant inainte ,sau ceva care sa-mi starneasca interesul. Puteti sa-mi indicati o astfel de sursa?

 4. mai aveti cartea ?tr un mesaj pe dorinristei@gmail.com

 5. trimiti carti si in strainatate??? eu sunt in cipru si nu ajung curnad in tara…am doar 17 ani si nu pot sa ma intorc finca familia mea nu are cum sa vin in tara datorita locurilor de munca….asa ca daca ai putea cumva sa imi vinzi si mie ar fi super…..si ai niste lucruri aici…..nu am cuvinte…am citit cateva pana acum….intoarcerea lui deceneu si semnificatia steagului dac cu capu de lup si corp de sarpe…..e interesant si ma tenteaza sa citesc si acea carte si binenteles o sa iti citesc si restu lucrartilor care le-ai pus aici

 6. Buna , as dori sa comand si eu cartea respectiva,
  0728302975 e nr meu ,Adresa : Oradea, str.Henrik Ibsen , nr .20 , apt 7;
  Multumesc anticipat!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: