Frati Romani!

FRAŢI ROMÂNI!

Guvernul si presedintele au jignit acest popor în esenţa lui atunci când l-a numit “ viermi”. I-au taiat mijloacele de subzistenţă şi au mărit taxele şi impozitele pana la limita insuportabilului. Poporul nu a zis nimic! Au vandut tara bucata cu bucata. Poporul nu a zis nimic! Au distrus toata economia naţionala si ne-au redus la stadiul de slugi. Din nou poporul nu a zis nimic. Dar “ viermi”? De ce sântem noi mai viermi ca dumneavoastra domnilor din fruntea tarii? Tara asta se numeste : ROMANIA şi nu este locuita de viermi ci de ROMANI! Aceşti români redusi de dumneavoastra la stadiul de slugi si viermi, vor acum sa PLEACATI! TOTI!

FRATI ROMÂNI, NUMAI UNITI PUTEM FACE FATA ACESTOR VENETICI ce-au pus pe grumazul poporului jugul şi calcaiul incat aproape ca nu mai poate respira.

RUGAM ROMANII DIN CAPITALA CARE MANIFESTA ÎN MOD PASNIC SA CONTINUIE MITINGURILE PANA LA ABDICAREA GUVERNULUI ŞI A PRESEDINTELUI!

MANIFESTAŢIILE DE STRADA DIN ORASELE TARII SA CONTINUIE IN MOD PASNIC PANA LA CADEREA DEPLINA A CELOR DE LA CONDUCERE!

ROMANI DIN TOATE ORASELE TARII! MERGEŢI ÎN CAPITALA PENTRU A-I SUSTINE FAPTIC PE FRAŢII NOSTRII DE ACOLO! CEI CE , DIN DIFERITE MOTIVE, NU PUTETI MERGE ALATURI DE FRATII NOSTRI DIN STRADA, FI-TI ALATURI DE EI CU INIMA SI INCURAJATI-I PRIN MESAJE ON LINE, TELEFONICE SAU TELEVIZATE

FRATI JANDARMI! NU MAI ASCULTATI ORDINELE DE A DA IN FRAŢII VOŞTRI! SI EI SUNT ROMANI CA SI VOI! TRECEŢI DE PARTEA POPORULUI SI LASATI OAMENII SA MERGA IN BUCURESTI! E CAPITALA NOASTRA, A ROMANILOR, NU A LOR! AVEM DREPTUL SI OBLIGATIA SA INTRAM IN EA CAND NE CHEAMA NEVOIA. OAMENII NU S-AU RIDICAT DE PREA MULT BINE, NEVOIA ÎI INPINGE AZI SPRE CAPITALA.

RUGAM BISERICA ROMANA CA IN ZILELE URMATOARE SA-SI MANIFESTE SOLIDARITATEA CU POPORUL SI SA TRAGA CLOPOTELE IN BUCURESTI SI IN TOATE ORASELE UNDE POPORUL E PE STRAZI!

RUGAM IN MOD INSISTENT SI DIN TOATA INIMA CA POLITICIENII DIN OPOZITIE SA NU INCERCE POLITIZAREA PROTESTELOR SPONTANE ŞI PASNICE ALE POPORULUI. DACA POPORUL VA AVEA NEVOIE DE SPRIJIN VA VA CERE AJUTORUL. MULTUMESC CALDUROS TOTUSI PARTIDELOR DIN OPOZITIE CA SI-AU MANIFESTAT ADEZIUNEA LA MISCAREA POPULARA!

Cinste neamului romanesc!

Nota: nici pana acum si nici de acum acum înainte operatorii blogului Quadratus nu vor amesteca tematica blogului cu politica! De aceasta data eu, zamolxe, m-am simtit obligat sa ma solidarizez , ca si colegul meu de altfel, cu poporul nostru, care s etrezeste si-si cere drepturile. Doamne-ajuta!

Daca ajuta Dumnezau ne vedem la Bucuresti)

zamolxe

Published in: on 19/01/2012 at 04:36  Comments (14)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://quadratus.wordpress.com/2012/01/19/frati-romani/trackback/

RSS feed for comments on this post.

14 comentariiLasă un comentariu

 1. cine mai poate readuce tara asta la nivelul pe care il merita: Regele Mihai!

  • tradatorul poporului roman la rascrucea celui de al doilea razboi mondial sa taca caci a pierdut sansa sa faca ceva pentru tara

 2. O SINGURA NECESITATE SE IMPUNE: IMPUNEREA LEGII LUSTRATIEI… DIN PACATE NU DAV NIMIC ALTCEVA CACI AU DEPASIT OSUL TARII SI AL NEAMULUI …. AU AJUNS LA MADUVA…

 3. Quadratus,

  Daca citesti un comentariu mai vechi de-al meu la unul dintre articolele tale (sa mai scrii) am spus ca vom ajunge sa platim biruri si pe fum si pe lumina de la soare…..Din pacate…acolo s-a ajuns…sper din tot sufletul ca ceea ce a mai ramas din Daci sa nu uite pentru ce au murit stamosii lor….Daca te uiti la lozincile celor din strada ai sa vezi un lucru….nu vor altceva decat DEMNITATE….

  Pentru Mami,
  De fapt trebuie sa privim in trecut…ca sa putem sa intelegem prezentul si sa nu repetam greseli in viitor.

  Sa fim Romani…numai de bine.

 4. Nu mai trebuie sa judecati pe altii daca sinteti lasi si lipsiti de curaj,sa credeti ca „tacerea este ca mierea si capul plecat nu este taiat” abtinetiva e mai bine,cei care au scris acest apel general catre toti fratii si surorile lor romani o fac foarte bine ,din dorinta de-a trezi mindria si respectul in fiecare dintre noi si curajul de-a iesi din prostia pasiva si umilinta acceptata din teama schimbarilor care binenteles cer intelepciune,devotament si curaj pentru un nou inceput si-o bunastare generala ,ce va veni cu „VOI” sau fara „VOI” nimic nu este intimplator ,a venit timpul regasirii noastre ca natiune.Felicitari!!!!!!!!!!!

  • Bună ziua. Mi-aşi permite să Vă pun o întrebare, pe care eu o consider pertinentă, vis-a-vis de remarca articolului Dvs., la care încerc să Vă răspund acum (şi cu care de alfel sunt integral de acord). Cine sunt aceia care i-au ales pe cei ce ne exploatează de 22 de ani încoace ??!! Cine sunt cei care îi tolerează pe aceşti indivizi, fără nici un Dumnezeu şi fără nici o urmă de respect faţă de poporul pe care cică „îl reprezintă (după ce în 1989 s-a dovedit totuşi că şi „mămăliga mai poate exploda câteodată) !!?? Din păcate, acelaşi Popor Român, care îi votează cu multă osârdie de fiecare dată, de atâtea ori când li se cere votul !!! Şi atunci, nu putem din păcate, să fim de acord cu zicala populară: „…..fiecare popor îşi are Conducătorii pe care şi-i merită ???!! Cu stimă şi tristeţe, al Dvs. respectuos Ştefan.


 5. Îl ştiţi!?

 6. Dragilor,

  Pentru cei nemultumiti, va rugam incepeti sa activati politic! insa nu ne bagati pe toti in asta!
  Pentru mine nu sunteti mandatati sa vorbiti in numele meu!
  Pentru mine, este clar ca nu statul te face fericit!
  Este amuzant sa cred ca dcebal era silit de o parte a poporului sa-i dea de lucru. Gandestetet la bunici tai! Lucrau, faceau copii si nu aveau nici pensii nici alte ajutoare!
  Se schimba lumea!

  Decebal

  • Nu te baga nimeni in nimic, iar Decebal si lumea lui sunt moarte de vreo 2000 de ani. Hai pace.
   Solomonar

 7. Imi cer scuze celorlalti cititori pentru limbajul putin colorat, dar nesimtirea si stupiditatea unora nu cunoaste limite. Rabdarea mea, da.
  Solomonar

 8. Ma doare sufletul ca un om despre care credeam ca stie istorie a uitat cine a vandut romania pe bucati. Nici eu nu sunt multumita de multe din ce a facut acest guvern, a facut unele bune altele proaste.
  Dar eu ma gandesc si al viitor, dam pe Basescu si pe Boc jos. ai ide cine le va lua locul? Eu vad cine va ajunge in cele mai importante functii in stat, un om care ar trada romanii fara sa clipeasca (Ponta a facut tara de ras, ne-a stricat imaginea prin scrisorile lui exagerate la toate institutiile europene, in care spune ca zeci de mii de oameni au fost in strada, si ca in romania numai este deloc democratie), vor ajunge la putere cei care au vandut tara pe bucati, asta va fi efectul.
  Sunt in tara asta si oameni de f buna calitate care ar putea guverna f bine, dar nu vor putea ajunge in aceste functii pentru ca nu sunt lasati si pentru ca romanii nu sunt suficient de inteligenti sa aleaga graul de neghina din pacate.
  Trebuie sa privim in viitor, nu doar in prezent atunci cand luam o decizie

  • Domnuca, deja intreci masura. Credeam ca e destul de clar ca nici eu, nici zamolxe nu suntem PDListi, asa ca locul dvs. nu este aici. Va rog sa inchideti fereastra aceasta, daca nu va convine ce se scrie, si sa maergeti la lins buci PDListe in alta parte. Dixit!
   Solomonar

  • Mami!
   Şi pe mine ma doare sufletul cand un neam intreag crapa de foame şi daca ridica glasul sa spună „Nene, nu ne omora cu totu!” sunt catalogati drept viermi si se intra cu „testoasele ninja”-n ei.
   IO am perfecta incredere in inteligenta si capacitatea de intelegere a POPORULUI ROMAN punctum


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: